Cégünkről - Maxomin
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

Cégünkről

A Maxomin Magyarország Kft 2009 óta a Pilisi régió egyik meghatározó villamos ipari szereplője. Referenciáink közt megtalálható a kisebb családi házak villamos szerelése, illetve a több ezer négyzetméteres ipari létesítmények villamos ipari generálkivitelezése.

Valamennyi általunk elvégzett munkánk után kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, kiemelve a megbízhatóságunkat, precíz, tiszta munkavégzésünket, valamint a korrekt, rugalmas hozzáállásunkat. 

Nálunk a professzionális villanyszerelés nem csupán otthona áramellátásának fejlesztését jelenti; Ön és családja biztonságáért is felelősséget vállalunk. Csapatunk tagjai regisztrált villanyszerelők, akik prémium színvonalú villanyszerelési szolgáltatásokkal gondoskodnak arról, hogy Önök biztonságban és kényelemben élhessenek.

Lakossági ügyfeleink számára széleskörű szakmai segítséget nyújtunk: erős és gyengeáramú hálózatok villanyszerelése, elektromos rendszerek kiépítése, lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérőóra-helyek kialakítása és teljesítménybővítés. Célunk, hogy a szakipari projekteket teljes körűen és határidőre valósítsuk meg, mindemellett megőrizve a megfelelő ár-érték arányt.

Az alábbi vállalati kivitelezési munkáknál számíthat munkatársainkra: épületvillamosság, ipari világítástechnika, villanyszerelés, villámvédelem, mérőhely kialakítás, világítási hálózat.