Cégünkről - Maxomin
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

Cégünkről

A Maxomin Magyarország Kft. 2009 óta a Pilisi régió egyik meghatározó villamos ipari szereplője. Referenciáink közt megtalálható a kisebb családi házak villamos szerelése, illetve a több ezer négyzetméteres ipari létesítmények villamos ipari generálkivitelezése.

Valamennyi általunk elvégzett munkánk után kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, kiemelve a megbízhatóságunkat, precíz, tiszta munkavégzésünket, valamint a korrekt, rugalmas hozzáállásunkat. 

Nálunk a professzionális villanyszerelés nem csupán otthona áramellátásának fejlesztését jelenti; Ön és családja biztonságáért is felelősséget vállalunk. Csapatunk tagjai regisztrált villanyszerelők, akik prémium színvonalú villanyszerelési szolgáltatásokkal gondoskodnak arról, hogy Önök biztonságban és kényelemben élhessenek.

Lakossági ügyfeleink számára széleskörű szakmai segítséget nyújtunk: erős és gyengeáramú hálózatok villanyszerelése, elektromos rendszerek kiépítése, lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérőóra-helyek kialakítása és teljesítménybővítés. Célunk, hogy a szakipari projekteket teljes körűen és határidőre valósítsuk meg, mindemellett megőrizve a megfelelő ár-érték arányt.

Az alábbi vállalati kivitelezési munkáknál számíthat munkatársainkra: épületvillamosság, ipari világítástechnika, villanyszerelés, villámvédelem, mérőhely kialakítás, világítási hálózat.

2016-ban a piaci változás valamint a megújuló energiák térnyerésének köszönhetően a cég vezetése úgy döntött, hogy kibővíti tevékenységi körét a napelemes rendszerekkel, ezzel létrejött a Max-Tech Solar Kft. Napelemes rendszereink szerelését kizárólag profi villanyszerelők végzik. Valamennyi általunk elvégzett munkánk után kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, kiemelve a megbízhatóságunkat, precíz, tiszta munkavégzésünket, valamint a rugalmas hozzáállásunkat. 

Amennyiben napelemet, klímát, hőszivattyút szeretne otthonába/vállalkozásába, keresse kifejezetten ezekre szakosodott csapatunkat bizalommal: https://maxtechsolar.hu